Serez Dondurmacısı Ceviz Hasadını Oyuncu Burak Hakkı’nın Çiftliğinden Yaptı

‘Ne yiyorsak onu sunarız’ mottosu ile yol alan Serez Dondurmacısı, 2021 yılının cevizli gurme dondurmalarında kullanmak için Çanakkale’den 1 ton ceviz topladı

MAGAZİN 11.11.2020 11:12:00 0
Serez Dondurmacısı Ceviz Hasadını Oyuncu Burak Hakkı’nın Çiftliğinden Yaptı

Doğru dondurmanın adresi Serez Dondurmacısı, 2021 yılının cevizli gurme dondurmalarında kullanacağı cevizleri ünlü oyuncu Burak Hakkı’nın Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yer alan Güneyli Köyü'ndeki çiftliğinden temin etti. Dondurmasına kattığı her hammaddeyi teste tabi tutarak içerisinde kimyasal ve tarım ilacı bulunmayan ürünleri tercih eden Serez Dondurmacısı, yine geleneği bozmayarak kendi personeli ile birlikte katıldığı hasatta 1 ton chandler türü ceviz topladı. Tarladan üretime, üretimden tezgaha kadar dondurmanın keyifli yolculuğunda tüm süreçlere titizlikle dahil olan Serez Dondurmacısı, bu yıl olduğu gibi 2021 yılında da cevizli dondurmaları ile dondurma gurmelerine yine lezzet şöleni yaşatmaya hazırlanıyor.

Yeni Nesil Dondurmacılık anlayışı ile sektöre farklı bir soluk getiren Serez Dondurmacısı, dondurma gurmelerinin vazgeçilmezlerinden olan cevizli dondurmalarını hazırlamak üzere 1 ton chandler türü cevizi Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yer alan Güneyli Köyü'nden topladı. Serez Dondurmacısı, cevizlerin organik tarım politikasına uygunluğundan dolayı ünlü oyuncu Burak Hakkı’nın bizzat ilgilendiği çiftliğinde ceviz hasadını gerçekleştirdi.

DONDURMA GURMELERİ İÇİN ÖZEL VE ÖZENLİ LEZZETLER

Yüzde yüz doğal malzemeler, düşük şeker oranı ve ekstra taze süt kaymağı ile dondurmanın aroma, lezzet ve besin değerini artıran Serez Dondurmacısı, cevizli dondurmalarıyla gurme damaklara gerçek dondurma keyfi yaşatıyor. Sekiz kategoride 40 ayrı dondurma çeşidi sunan Serez Dondurmacısı, her zaman en taze ve en doğalın peşinden gidiyor. Dondurmalarında katkı maddesi, aroma, kimyasal kıvam artırıcı, renklendirici, hazır şurup veya yapay tatlandırıcıya hiçbir zaman yer vermiyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen hammaddeleri hem kendi bünyesinde bulunan laboratuvarda hem de dış laboratuvarlarda titizlikle teste tabi tutarak içerisinde kimyasal veya tarım ilacı (pestisit) bulunmayan malzemeleri dondurmalarıyla yeniden yorumluyor.

Gurme lezzetlerin adresi Serez Dondurmacısı’na İstanbul’da Kartal, Maltepe, Bostancı, Acıbadem, Kozyatağı, Ataşehir ve Bakırköy şubelerinin yanı sıra GetirYemek ve Yemeksepeti uygulamasından ulaşabilirsiniz.