Selda Avcı'nın İkinci kitabı çok yakında tüm kitabevlerinde!

Selda Avcı'nın İkinci kitabı çok yakında tüm kitabevlerinde!

MAGAZİN 20.09.2021 17:43:00 0
Selda Avcı

Radyo, televizyon programcısı ve Araştırmacı Yazar Selda Avcı ‘’Hayat Bir Senaryo’’ isimli ikinci kitabının yakın bir tarihte çıkacağı müjdesini verdi. Şehir içi ve dışında çeşitli gazete ve haber sitelerinde kültürel ve sosyal içerikli konularda kaleme aldığı yazılarla adından sıkça söz ettiren, yazıları ile ses getiren Selda Avcı ikinci kitabının müjdesini, sosyal medya hesabından coşkuyla takipçileri ile paylaştı.

Çıkardığı ilk derleme kitabı 'Tuzlu Kahve' nin de yazarı olan Selda Avcı ikinci kitabı ‘’Hayat Bir Senaryo’’ isimli roman çalışmasında sona doğru emin adımlarla gelindiğini, hazırlıkların büyük bir kısmının tamamlandığını belirtip,  ilk kitabı Tuzlu Kahve’de olduğu gibi yine adından sıkça söz ettireceğini, dikkat çeken bir kitap olacağını ifade etti. 
Selda Avcı aynı zamanda ‘’ Gaste Press’’ İnternet haber sitemizde de beğenilen ve şehir dışından da oldukça fazla tıklanma oranına sahip olan köşe yazarları arasında yer almaktadır. Selda Avcı, sosyal medya hesaplarından yeni çıkacak olan kitabının müjdesini verirken yine yeni kitabının içeriği hakkında da okuyucularına bazı tüyoları vermeyi de ihmal etmedi.

İşte Selda Avcı'nın yeni kitabın müjdesinin verildiği içerik hakkında da bazı tüyoları  paylaştığı o yazıdan bir bölüm; 

"Şu sıralar farklı bir heyecanla doluyum, içim içime sığmıyor diyebilirim’’.

Beş yıldır üzerinde çalıştığım, olmadı deyip içime sinene kadar tekrar tekrar baştan sona yeniden yazdığım, fakat malumunuz tüm dünyayı kasıp kavuran Covid-19 (Pandemi) nedeni ile bir müddet ertelediğim ve nihayet artık sona doğru emin adımlarla ilerlediğim ikinci kitabım çok yakın bir tarihte görücüye çıkacak. Tüm hazırlıklar tamamlandı. Geri sayım başladı. 

İnsanın geride bıraktığı güzelliklerle anılması bu dünyadan göç ettiği vakit arkasında bir eser bırakması ve o eser görüldükçe onunla hatırlanması tarif edilemez bir duygu!

Bu romanda biraz senden, biraz benden, biraz ondan, biraz bundan kısacası hayatın içinden gerçek yaşanmış hayat hikâyelerine yani yaşanmışlıklara şahit olurken, belki de kendinden birçok şeyi bulacaksın! Hadi durma hemen katıl sende bu serüvene, hayat geç kalmaya gelmez… Sevgiyle kalın.