SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MAZERET ÜRETMEDEN DESTEK VERİYORUZ!

Sağlık-Sen Yönetimi Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

KAYSERİ 15.10.2020 16:21:00 0
SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MAZERET ÜRETMEDEN DESTEK VERİYORUZ!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sağlık-Sen Kayseri Şube Başkanı Hakan Kevser ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde, koronavirüs salgını sürecinde sağlık çalışanlarına mazeret üretmeden her konuda destek verdiklerini ve onların yükünü hafifletmek için gayret gösterdiklerini belirtti.

Sağlık-Sen Kayseri Şube Başkanı Hakan Kevser ve yönetimi, sağlık sektörüne desteklerinden dolayı Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sağlık sektörü ile birlikte hareket etmenin kendileri için sağlık sektörüne destek olmanın kendileri için bir onur kaynağı olduğunu belirtti.

Pandemi sürecinde sağlıkçıların ne kadar gayretli ve fedakar çalıştığının tüm herkes tarafından görüldüğünü kaydeden Başkan Büyükkılıç, şunları söyledi:

“İnşallah yapılan çalışmalarla aşıyı bulacağız ve bu hastalığı omuzumuzdan atacağız. Bu süreçte lojistik destek vermekte bizim olmazsa olmazımız. Biz işin reklam boyutuna değil beklentilere cevap vermeye gayret gösteriyoruz. Ulaşım, araç gereç, eleman, barınma, dezenfektan, kolonya ve su gibi ihtiyaçları karşıladık. Kayseri’mizi bu süreçten en sağlıklı şekilde ‘nasıl çıkarırız’ konusunun gayreti ve anlayışı içerisinde olduk. İyi bir noktaya geldik. Ama yetmez. Bizim bu konuda daha dikkatli, daha fedakâr ve daha gayretli olmamız lazım. Tedbiri elden bırakmamamız lazım. Halen daha dünyada, ülkemizde ve tabi ki şehrimizde bu süreç devam ediyor. Hassasiyet göstermemiz lazım. Gerekli çalışmaları yapmamız lazım. Ben sizlere fedakârca çalışmalarla bu yükü omuzladığınız için her kademedeki kardeşlerimizi ayırmaksızın teşekkür ediyorum.

Sağlık-Sen Kayseri Şube Başkanı Hakan Kevser de Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına vermiş olduğu yardım, destek ve katkılardan dolayı aynı zamanda bir doktor olan Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti.