Polisi Vuran Şahıs Yakalandı!

Kayseri'de asayiş kontrolü yapan polisi silahla vurup hafif şekilde yaralayan ve sonrasında kanala saklanan şahıs, Polis Özel Harekatı'n katılımı ile düzenlenen operasyonda yakalandı.

KAYSERİ 31.12.2020 09:50:00 0
Polisi Vuran Şahıs Yakalandı!

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Germir Mahallesi 427. Sokakta asayiş kontrolü yapan polis ekipleri, dikkatini çeken şüpheli bir aracı durdurdu. Araçta bulunan şüpheliler, polis ekiplerinin arama yaptığı sırada yanında bulunan silah ile ateş açmaya başladı. Açılan ateş sonucunda bir polis hafif şekidle yaralanırken, şüpheli olan diğer iki kişi ise kaçtı.

Yaralı polis ambulans ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırılıp tedavi altına alındı. Ateş açılan bölgeye çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Zırhlı araçalr ve termal kameralar ile bölgede arama yapan ekipler, kanal içerisinde saklanmaya çalışan şüpheli şahsı yakaladı. 

Adının Ömer Ö. olduğu öğrenilen şüpheli şahıs gözaltına alındı, kaçan Murat K.'nın yakalanması için de çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.