Melikgazi Belediyespor, iki hazırlık maçı oynayacak.

Türkiye Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı'nda yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

SPOR 18.09.2020 17:23:00 0
Melikgazi Belediyespor, iki hazırlık maçı oynayacak.

Yeni sezonda Voleybol 1.Ligi'nde mücadele edecek olan Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı, yaklaşık bir buçuk aydır, yeni sezon hazırlıklarına Keykubat Spor Tesisleri'nde devam ediyor.

Yeni bir yapılanmaya giden ve Baş Antrenör dahil 12 yeni ismi kadrosuna dahil eden Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını haftanın 6 günü yaptığı antrenman ile sürdürüyor.

Baş Antrenör Kadir Aydın gözetiminde çalışan siyah beyazlı ekibin antrenmanları yoğun bir tempoda devam ediyor. Kayseri ekibi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 4 hazırlık maçı yapacak. İlk iki maçını bu hafta sonu Hatay ve Urfa'da oynayacak olan takımın durumu ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Kadir Aydın, çalışmalara diğer takımlara göre daha erken başladıklarını ifade etti.

Antrenör Aydın,1,5 aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Koşu, kuvvet antrenmanları ve akşamları top antrenmanları yapıyoruz. 2 çift ve 1 tek antrenman şeklinde devam ediyoruz. Yüksek tempo çalışma dönemini sonlandırdık. Çabuk kuvvet ve topla taktik çalışması yapıyoruz. Takımımız da şu an için durum iyi. Yabancı oyuncumuz henüz gelmedi. Hazırlık karşılaşmalarımız belli oldu. Ankara, Hatay ve Urfa'da 1.Lig takımları ile maçlar yapacağız. Takım olarak iyi bir yol aldık. Hedefimiz play off takımları arasına kalmak.

Transfer çalışmalarımızı sonlandırdık. Geçen yıla göre 11 sporcu transfer ettik. Alt yapımızdan da 4 sporcu aldık. Testlerimizi yaptırdık negatif çıktı. Bu konuda da oldukça hassas ve dikkatliyiz. İyi bir sezon temenni ediyoruz. İnşallah hayırlı olacak dedi.