Gökçe Kırgız “Pişmanlar Ülkesini “ Anlatıyor!...

Gökçe Kırgız, Funda Alkan'ın sorularını yanıtladı...

MAGAZİN 15.10.2020 10:29:00 0
Gökçe Kırgız “Pişmanlar Ülkesini “ Anlatıyor!...

1-'' Pişmanlar Ülkesi'' isimli yeni şarkınız nasıl oluştu. hikayesini anlatır mısınız?
- Tüm hazırlıklarını pandemi sürecinde yaptığımız bir çalışma oldu. Aslında çok hızlı gelişti her şey her projemde olduğu gibi. :) 
Şarkının söz ve müziği Murat Güneş'e ait. Muratla son 3 şarkıdır beraberiz. Şu an yine 2 tane inanılmaz güzel şarkı beni hazırladı. Pişmanlar Ülkesinin aranjesinide Erhan Bayrak yaptı.

2- Pişmanlar Ülkesi adlı parçanın video klibi nerede çekildi, ve yönetmen olarak kiminle çalıştınız?
- Pişmanlar Ülkesi klibimin yönetmenliğini Ecem Gündoğdu görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzlu üstlendi. Dış çekimler Kilyos  yollarında çekildi. Bazı yerler Sarıyer girişinde tünellerde çekildi. Büyük bir kısmıda Maslak'ta stüdyoda çekildi.

3-Bir çok hit şarkıya imza attınız ve dinleyicileriniz  tarafından çok sevildiniz, ilk günden bu güne başarınızın  sırrını söyler misiniz?
- İşime olan bağlılığım başka bir sırrı yok. Biz bu projeyi hazırlarken bir sonraki projede ne yapalımı ekipçe konuşmaya başlıyoruz bile. Biraz iş kolik olabilirim.


4- Yakın zamanda  sahne var mı?
- Aslında birçok sahne teklifi oldu ama açıkçası ben cesaret edemedim ancak sahnede olmayı, şarkı söylemeyi de çok özledim. Bu yüzden  İzmir Mumlu Sahnesi’nde sevenlerimizle buluşup hasret gideriyorum. Sosyal medyamdan takip edebilirler konser takvimimi.

5- Oyunculuk düşünüyor musunuz?

- Yakın bir zamanda sürpriz bir dizide konuk oyuncu olarak yer aldım. Farklı bir heyecanmıs. Bana uygun bir rol olursa neden olmasın.

6-Müzik sektörünün şuan ki durumu sizce nasıl? 
- Çok uzun zamandır sektörde sıkıntılar vardı üzerine birde pandemi gelince sıkıntı daha da büyüdü. Ancak ben hep şöyle bakıyorum duruma; bu bir süreç ve elbette geçecek.

7-Gökçe Kırgız 'ın ilerleyen zamandaki hedefleri neler?
- Bende hedefler de projelerde bitmez. Şimdi bir şey söylemek istemiyorum ama çok güzel sürprizlerim olacak akustik projelerim çıkacak.. Bir tanede arabesk sürpriz olabilir ; o yüzden bence takipte kalın.

8-Sosyal Medya ile aranız nasıl?Sosyal medyanızı kendiniz mi yönetiyorsunuz ? Son olarak Sosyal medya dan size nasıl ulaşılabilir?
- Sosyal medyada yaşıyorum gibi bir durum söz konusu aslında. Sosyal medyamı yöneten bir ekibim var ama tabiki her şey kontrolüm dahilinde. Hatta arada fazla kontrolümde oluyor.

Röportaj: Funda ALKAN