Ersun Yanal'dan Fraport TAV Antalyaspor'a 3,5 yıllık imza!

Ersun Yanal, 3,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

SPOR 20.11.2020 16:21:00 0
Ersun Yanal

Antalyaspor'un yeni Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımı ile hedefleri hakkında yaptığı açıklamada, Bu markanın sürdürülebilir bir standartta yarışma içeresinde olması gerekir. Antalyaspor’un kalıcı bir şekilde her yıl zirvenin takımı olması, Avrupa kupalarını zorlaması ve örnek bir kulüp yapısıyla, başka kulüplerin de ilham alabileceği bir yapıya sahip olması hedefimiz dedi.

Teknik Direktör Ersun Yanal, Antalya Stadyumu’nda düzenlenen törenle 3,5 yıllık sözleşmeye imza attı. Törende konuşan Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Ersun Yanal ve ekibiyle 3,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Uzun dönemli hedeflerinin olduğunu dile getiren Başkan Öztürk, Hocamız Türkiye’de önemli kulüplerin başarılarına imza atmış; Anadolu kulüplerinde de ciddi başarılar yakalamıştır. Anadolu kulüplerinde oynattığı genç oyuncular, özellikle takımları Avrupa’da oynatması, şampiyonluklarla daha büyük çaptaki kulüplerle yaşadığı şampiyonluklarla eşdeğer bir başarıdır.

Hocamızın heyecanı ile birlikte, bizim hedeflerimizin benzer olmasından dolayı güzel bir frekans uyuşmamız oldu. Biz hocamıza söylemiştik. Bizim planımız net, mümkün olduğunca Türk oyuncular ağırlıklı olmak üzere genç oyuncuları Türk futboluna kazandırmak ve bunu sportif başarıyla beraber yapabilmek diyerek sözlerini noktaladı.