DEVELİ BELEDİYESİ VOLEYBOL TAKIMI BİTİME BİR HAFTA KALA PLAYOFF'U GARANTİLEDİ

Voleybol 2. Lig Erkekler 3. Grupta mücadele eden Develi Belediyesi Voleybol Takımı kendi evinde karşılaştığı Ürgüp Spor’u 3-1 yenerek bitime bir hafta kala playoffa gitmeyi garantiledi.

SPOR 1.03.2021 10:54:00 0
DEVELİ BELEDİYESİ VOLEYBOL TAKIMI BİTİME BİR HAFTA KALA PLAYOFF

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar karşılaşmayı Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’le birlikte tribünden izledi. Geçtiğimiz Cuma Günü Hakk’a uğurlanan Develinin sevilen eğitimcisi Pembe-Cesarettin Kocatürk Orta Okulu Müdürü Kadir Yağlıoğlu’nu anmak için “Her Zaman Kalbimizdesin. Seni Unutmayacağız. Kadir Yağlıoğlu” pankartı açılan salonda Develi Belediyesi Voleybol Takımına destek vermek için Develi Belediye Başkanı Mustafa Temur, belediye meclis üyeleri Tufan Nayman, Adnan Sezer, Hakan İsmet Medeni, Ali Kabak, Kelami Paksoy ve MHP İlçe Başkanı Yunus Özer de maçı canlı izlediler.

39 puanla playoff oynamayı garantileyen Develi Belediyesi Voleybol Takımının bu haftaki galibiyetini vefatı Develi’yi yasa boğan Kadir Yağlıoğlu Hocamıza armağan ettiğini belirten Cabbar Başkan “Büyük bir azim ve gayretle başladığımız 2020-2021 sezonunu başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her sen başarı çıtasını yükselten takımımız bu haftaki aldığı galibiyetle bitime bir hafta kala playoff oynamayı hak kazandı. Bu başarıdaki en büyük pay sahibi olan oyuncularımızı tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum. Ayrıca bu başarının mimarlarından olan kulüp yöneticilerimiz, Müfit Türkmen, Ali Orhan ve takım antrenörümüz Murat Demirci’ye de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Develimize güzel bir başarı kazandıran voleybol takımımıza playoff mücadelelerinde de başarılar diliyor, alacakları galibiyetlerle 1. Lige çıkacaklarına olan inancımı belirtmek istiyorum” açıklamalarında bulundu.

Cabbar Başkana katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten teknik heyet ve takım oyuncuları da alınan galibiyeti Kadir Yağlıoğlu Hocamıza armağan ettiklerini belirttiler.