Caner Şahin Ve Elif Bestehan’dan Ortak Çalışma Yayında!...

Durma tüm radyolar ve dijital platformlarda Avrupa Müzik etiketiyle yayında...

MAGAZİN 11.09.2020 13:31:00 0
Caner Şahin Ve Elif Bestehan’dan Ortak Çalışma Yayında!...

Yaşanmışlıkları ve sevgi niteliği barındıran temaları, kendi perspektifinden insanlara aktaran Caner Şahin; aşkın tutkusunu, elektronik soundun ritmik ahengiyle buluşturan ütopik bir çalışma olarak nitelendirdiği “Durma” isimli şarkısını 11 Eylül’de Avrupa Müzik markasıyla yayımlandı.

Şarkının söz ve müziği sanatçının kendisine ait. Düzenleme ve prodüksiyonu Bilge Kaan Etil, mix ve masteringi Akın Erdem Kadız tarafından yapılan “Durma”nın kartonet ve görsel tasarımında ise Bahar Benzet imzası bulunuyor.

Synth Bass, keyboard, gitar, ud, SQ, perküsyon gibi enstrümanların kullanıldığı şarkıda Elif Bestehan ile işbirliği yapan Caner Şahin, şarkının söz ve müziğine kendi imzasını attı. Düzenleme ve prodüksiyonu Bilge Kaan Etil, mix ve masteringi Akın Erdem Kadız tarafından yapılan “Durma”nın kartonet ve görsel tasarımında ise Bahar Benzet imzası bulunuyor.

Caner Şahin & Elif Bestehan “Durma” isimli yepyeni single’ı tüm dijital platformlarda video klibini ise MuzikPlay YouTube kanalında bulabilirsiniz.

Büşra Yirmibeş

Avrupa Müzik

busrayirmibes@avrupamuzik.com

+90 212 258 63 63