BAŞKAN YALÇIN, CEMİL BABA CADDESİ’Nİ İNCELEDİ.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, alt ve üstyapısıyla baştan aşağı yenilenen Mevlana Mahallesi Cemil Baba Caddesi ve çevresinde incelemelerde bulundu.

KAYSERİ 15.10.2020 16:15:00 0
BAŞKAN YALÇIN, CEMİL BABA CADDESİ’Nİ İNCELEDİ.

Toplam uzunluğu bin 150 metreyi bulan ve Talas’ın önemli ana arterlerinden birisi olan Cemil Baba Caddesi’nde yürütülen yenileme çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar kapsamında cadde asfaltı ve kaldırımların yenilenmesi, çevre düzenlemesi, yeşil alanların yeniden yapılması gibi işler gerçekleştirildi.

Yenileme çalışmalarının Talas’ın en önemli caddelerinden birinde yürütüldüğünün altını çizen Başkan Yalçın, “Toplamda bin 150 metre uzunluğundaki caddede önce KASKİ, Kayseri Gaz ve Elektrik Şirketi altyapı çalışmalarını tamamladı. Ardından reglaj yaparak kot farkını dengeledik. Sonrasında 3 bin 600 ton asfalt serdik ve 6 bin m² yaya yolu yaptık. Çalışmalarımıza 1.500 m² yeşil alan ekleyerek 1.000 adet çalı grubu bitki ve 80 adet yetişkin ağaç dikimi gerçekleştirdik. Yol güvenliği için çizgilerini çektik, delinatör ve reflektör koyduk. Aydınlatmaları yeniledik. Daha sonra dönüp bir daha bu caddede iş yapmamak için bütün bunları bir cerrah hassasiyetiyle özenle yerine getirdik” dedi.