Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili açıklama.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, koronavirüs tedavisinin ardından akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle tedavi gören Büyükşehir Belediye başkanı Muhittin Böcek'in durumunda iyi gelişmeler olduğunu belirtti.

SAĞLIK - YAŞAM 2.10.2020 13:51:00 0
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret etti. Başkan Böcek'in sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan Savaş, gelişmelerin umut verici olduğunu söyledi. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın da hazır bulunduğu ziyarette Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu ve Başkan Böcek'in ağabeyi Şadi Böcek ile görüşen Başkan Savaş, tedavi sürecinin olumlu şekilde sürdüğünü ifade etti.

Akdeniz Üniversitesi Başhekimliği'nden Başkan Böcek'in sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek'in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Alanlarında yetkin klinisyen öğretim üyelerimiz, modern tıbbın tüm imkanlarını kullanarak hastamızın takibini yoğun ve eksiksiz bir şekilde sürdürmektedir. Hastamızın kritik süreci devam etmekle birlikte son 24 saat içerisinde olumsuz bir gelişme yaşanmamıştır denildi.