BAŞKAN PALANCIOĞLU, KAYSERİ SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya ve yönetimini ziyaret ederek, Muhasebeciler Günü’nü kutladı.

KAYSERİ 5.03.2021 19:23:00 0
 BAŞKAN PALANCIOĞLU, KAYSERİ SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Ticaret, ihracat, esnaf şehri Kayseri’de muhasebeci ve mali müşavirlere büyük görev düştüğünü söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Muhasebecilerimiz, vergisi ödeyen vatandaşımızla, devletimiz arasında köprü vazifesi görmektedir. Bu vesile ile şehir ekonomisinin gelişimi için hareket eden iş dünyasına bilgi ve hizmetleriyle yön veren tüm muhasebecilerimizin Muhasebeciler Günü'nü kutluyorum.

Belediye olarak işbirliği içinde olduğumuz için yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtiyorum. Meslek odası, kendi meslek gruplarına hizmet eden birimlerdir. Ama onun ötesinde şehrimize fayda sağlayan ve hizmet eden kurumlardır. Şehrin gelişimine, üretimin ve istihdamın artmasına yönelik çalışmalara hazırız. Her türlü yatırım ve hizmete destek olacağız. Belediye ve STK’lar arasındaki dayanışma artarak devam edecektir.” dedi.