Tarihi Buluşma Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Gerçekleşti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Demokratik Eşitlik Partisi (DEM Parti) İmralı heyeti arasında beklenen görüşme başladı. Tarihi nitelikteki bu görüşme, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılıyor. Görüşmeye DEM Parti'den Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ın katıldığı bildirildi.
Görüşmenin Tarafları ve Lokasyonu
Görüşme, bugün Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başlatıldı. DEM Parti heyetini oluşturan isimler, Parti Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve Mithat Sancar olarak açıklandı. Bu buluşma, siyasi gündemde önemli bir yer tutuyor.
Görüşmenin İçeriği ve Önemi
Toplantının gündemine dair resmi bir açıklama henüz yapılmazken, görüşmenin devam ettiği belirtildi. Bu diyalog girişimi, yeni bir siyasi sürecin başlangıcı olarak değerlendiriliyor. Siyaset dünyası, görüşmeden çıkacak sonuçları yakından takip ediyor.








Yorumlar
Yorum Yap