Kayseri'de Sporla Anlamlı Cumhuriyet Kutlaması
Kayseri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Muaythai ve Jujitsu branşlarında iki büyük şampiyonaya ev sahipliği yaptı. Kayseri Muaythai İl Temsilciliği tarafından 25
- 26 Ekim tarihlerinde düzenlenen "Cumhuriyete Giden Yol: Atatürk ve İsmail Hakkı Durusu" temalı şampiyonalar, sporcuların coşkulu katılımıyla gerçekleşti.
- Şampiyon: Golden Spor
- İkinci: Başarı Spor
- Üçüncü: Erva Sağlık Spor Kulübü
Cumhuriyetin Değerleri Sporla Buluştu
Türkiye Muaythai Federasyonu Milli Kültür Kurulu Başkanı ve Kayseri Federasyon Temsilcisi Fatih Kağan Ulu, yapılan etkinliklerin önemine dikkat çekti. Ulu, "Atatürk, milli mücadele kahramanları ve Bandırma Vapuru'nun Kayseri Zincidere'li kaptanı İsmail Hakkı Durusu'yu anma programı yaparak gençlerimizle cumhuriyetin değerlerinin önemini vurguladık" ifadelerini kullandı.
İki Branşta Toplam 210 Sporcu Mücadele Etti
Şampiyonalar, hem Muaythai hem de Jujitsu branşlarında geniş bir katılımla düzenlendi. Organizasyonda, Muaythai'den 170, Jujitsu'dan 40 olmak üzere toplam 210 sporcu kıyasıya mücadele etti. Şampiyonaların aynı zamanda 2026 yılı faaliyetleri için bir hazırlık niteliği taşıdığı belirtildi.
Şampiyonaların Kazananları Belli Oldu
Yapılan müsabakalar sonunda şampiyonluklar belirlendi. Sıralama şu şekilde oluştu:
Protokolün İlgisi Yoğundu
Kayseri'de düzenlenen spor organizasyonu, protokol üyeleri tarafından da yakından takip edildi. Müsabakaları Kayseri Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yakup Deliktaş, Federasyon Bölge Başkanı Halil Demir ve Talas İlçe Müdürü Ferdi Şafak izleyerek sporculara destek verdi.
Fatih Kağan Ulu, yaptığı değerlendirmede, "İnşallah 2025 yılındaki ulusal ve uluslararası başarılarımızı 2026 yılında da bir üst çıtaya çıkararak devam ettireceğiz" diyerek gelecek hedeflerini paylaştı.











Yorumlar
Yorum Yap