Gözden kaçırmayın

Talas Belediyesi, Dijital Dönüşüm İçin Yöneticilerine Masterclass Eğitimi VeriyorTalas Belediyesi, Dijital Dönüşüm İçin Yöneticilerine Masterclass Eğitimi Veriyor

Yeniden Refah Partisi'nden Kayseri'de Büyük Kongre


Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kayseri'de düzenlenen 3. Olağan İl Kongresi'nde partililerle buluştu. Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen kongrede Erbakan, "Türkiye'nin öncülüğünde adil bir dünyayı kuracağız" mesajını verdi.


Coşkulu Karşılama ve Kongre Açılışı


Fatih Erbakan'ın bir dizi ziyaret ve kongreye katılmak üzere Kayseri'ye gelişi, parti üyeleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programa; YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, YRP Kayseri İl Başkanı Ali Özcan, teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.


İl Başkanı Özcan: "Millet Sevdasıyla Yola Çıktık"


Açılış konuşmasını yapan YRP Kayseri İl Başkanı Ali Özcan, kongrenin önemine dikkat çekti. Özcan, "Bugün burada yalnızca bir kongre yapmıyoruz. Bugün bir yenilenmeyi, bir dirilişi, bir şahlanışı ilan ediyoruz" ifadelerini kullandı. YRP'nin hak ve adalet davası için yola çıktığını vurgulayan Özcan, "Biz bu yola koltuk sevdasıyla değil, millet sevdasıyla çıktık. Bizim davamız güçlü olanı değil, haklı olanı güçlü kılma davasıdır" dedi.


Erbakan'dan Adil Dünya Müjdesi


YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan ise yaptığı konuşmada, partisinin vizyonunu paylaştı. Erbakan, Türkiye öncülüğünde adil bir dünya düzeni kurma hedefini tekrarlayarak, bu yolda kararlılıkla ilerleyeceklerini belirtti. Kongre, parti teşkilatının yenilenmesi ve gelecek dönem stratejilerinin belirlenmesi ile sona erdi.