Gözden kaçırmayın

Donald Trump: Ülkenin 38 Trilyon Dolarlık Borcunun Sorumlusu Önceki YönetimlerDonald Trump: Ülkenin 38 Trilyon Dolarlık Borcunun Sorumlusu Önceki Yönetimler

Bugün, Meclis'te Nevşehir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Yasemin Yücel Demirors'un gerçekleştirdiği ziyaret, önemli bir buluşmaya sahne oldu.

Ziyaret Nedeniyle Teşekkür

Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Demirors'un nezaket ziyareti nedeniyle teşekkürlerini iletti. Çalışkan, "Ayağınıza sağlık" diyerek İl Müdürü'ne gösterdiği nazik ziyaret için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret, çevre sorunları ve iklim değişikliği gibi günümüzde önemli bir yer tutan konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişine de olanak sağladı. Bu tür ziyaretlerin, iş birliği ve iletişim açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.