Bahçeli: Terörle Bağlantısı Olmayan Kürt Kardeşlerimiz Var
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütüyle bağlantısı bulunmayan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama yaptı. Bahçeli, "Kürt kardeşlerimizin terörle uzaktan yakından bağ ve bağlantısı yoktur" ifadelerini kullandı.
Suça Karışmamış Bireylere Kucak Açıldı
Yapılan açıklamada, terör örgütlerince farklı sebeplerle kandırılan bireylere yönelik bir çağrıda bulunuldu. Bahçeli, suça karışmamış kim varsa gelip ailesiyle kucaklaşmalıdır diyerek, dağdan iniş sürecine vurgu yaptı. Bu ifade, terörden arınma ve normal hayata dönüş sürecine verilen desteği gösteriyor.
Milli Birlik ve Beraberlik Vurgusu
Açıklama, Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğini güçlendirme hedefi doğrultusunda yapıldı. Vatandaşlar arasında ayrım gözetmeksizin yapılan bu çağrı, toplumsal huzura katkı sağlamayı amaçlıyor. Bahçeli'nin mesajı, terörle mücadelenin yanı sıra sosyal barışa da hizmet ediyor.












Yorumlar
Yorum Yap