Talas'ta Yönetim ile Halk Buluştu
Talas Belediyesi, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak amacıyla düzenlediği Halkla Buluşma Programının son durağı tarihi Osmanlı Evi oldu. Program kapsamında AK Parti Talas Meclis Üyesi Kutay Altuntaş ve belediye birim müdürleri, ilçe sakinleriyle bir araya gelerek bir dizi görüşme gerçekleştirdi.
Vatandaşların İstek ve Önerileri Masaya Yatırıldı
Osmanlı Evi'nde gerçekleşen buluşmada, Talas halkının günlük hayatta karşılaştığı sorunlar, talep ve önerileri tek tek dinlendi. Yerel yöneticiler, vatandaşlardan gelen bu değerli görüşleri not alarak, çözüm üretme noktasında önemli bir veri topladı.
Yerinde ve Etkili Çözüm Arayışı
Bu tür buluşma programlarının temel amacı, sorunları kaynağında tespit ederek daha hızlı ve etkili çözümler üretmektir. Belediye yetkilileri, vatandaşlarla yüz yüze yapılan bu görüşmelerin, daha şeffaf ve hizmet odaklı bir yerel yönetim anlayışının vazgeçilmez bir parçası olduğunu vurguladı.
Talas Belediyesi'nin Halkla Buluşma Programı, ilçenin farklı noktalarında vatandaşlarla istişareye devam edecek.













Yorumlar
Yorum Yap