Gözden kaçırmayın

Rize'de Meydana Gelen Uçak Kazası
Rize'de gerçekleşen uçak kazasında pilot Mehmet Demirci hayatını kaybetti. Kazada yolcu olarak bulunan Hicran Kaya ise yaralı olarak kurtarıldı. Olay, bölgede büyük üzüntüye neden oldu.
Arama Kurtarma Çalışmaları
Kazanın meydana geldiği andan itibaren gece boyunca yoğun bir arama kurtarma çalışması yürütüldü. Çalışmaları koordine eden başta Rize Valisi İhsan Selim Baydaş olmak üzere Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ve Bayburt Valisi Mustafa Elldivan'a teşekkür edildi.
Ekiplerin Özverili Çalışması
Kaza yerini bulan JAK ekiplerinin yanı sıra, Rize, Bayburt ve Erzurum il AFAD, Jandarma, UMKE, 112 personeli, AKUT, KDRK ve İDAK ekipleri de arama kurtarma çalışmalarına katılarak büyük özveri gösterdi. Çalışmalarda ekiplerin koordineli çalışması dikkat çekti.
Yaralıya Acil Şifalar Dilendi
Kazada yaralanan Hicran Kaya'ya acil şifalar dilendi. Yetkililer, Kaya'nın sağlık durumunun yakından takip edildiğini ve tüm imkanların seferber edildiğini belirtti.
Yorumlar
Yorum Yap