Gözden kaçırmayın

İstanbul Valiliği'nden Marjinal Grupların Yürüyüş Çağrılarına Karşı Önlem
İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medyada bazı marjinal grupların toplanma ve yürüyüş çağrıları yaptığını duyurdu. Valiliğin, toplumun huzurunu ve aile yapısını hedef alan bu çağrılara izin vermeyeceği belirtildi.
Toplumun Huzurunu Tehdit Eden Çağrılara Karşı Kararlılık
Vali Gül, yaptığı açıklamada, kamu düzenini tehdit eden hiçbir toplanma veya yürüyüşün gerçekleşmesine müsaade edilmeyeceğini vurguladı. Bu tür çağrıların, aile yapısı ve ahlaki değerleri hedef aldığına dikkat çekildi.
Valilik Tarafından Alınan Önlemler
Valilik, sosyal medya üzerinden yapılan bu çağrıları yakından takip ediyor. Marjinal grupların düzenlemeyi planladığı eylemlere karşı gerekli tüm güvenlik önlemlerinin alındığı ifade edildi.
- Toplantı ve yürüyüş çağrıları yapan gruplar takibe alındı.
- Kamu düzenini sağlamak için güvenlik güçleri görevlendirildi.
- Huzuru bozmaya yönelik her türlü girişin önüne geçilecek.
Açıklamada Vurgulanan Hususlar
Vali Gül, toplumun huzurunu korumak ve aile yapısını güçlendirmek için gerekli tüm adımların atılacağını belirtti. Ahlaki değerlere saygı çerçevesinde hareket edilmeyeceği ve bu tür çağrılara karşı kararlı bir duruş sergileneceği vurgulandı.
Yorumlar
Yorum Yap