Gözden kaçırmayın

Bursa Harmancık'ta Yangın Paniği: Vatandaşlar Alevlerin İçinde Can PazarıBursa Harmancık'ta Yangın Paniği: Vatandaşlar Alevlerin İçinde Can Pazarı

Eskişehir'de Engelli Vatandaşın Hayat Mücadelesi


Eskişehir'de yaşayan 63 yaşındaki Hatice Avcı, 63 yıl önce geçirdiği çocuk felci nedeniyle engelli durumda. Avcı, 2 katlı evine yıllardır eline geçirdiği terlikler yardımıyla yaklaşık 20 dakikada çıkmak zorunda kalıyor.


Çocuk Felcinin Etkileri ve Yaşam Koşulları


Hatice Avcı'nın engelli olması nedeniyle evine ulaşımı büyük zorluklar içeriyor. Yıllar içinde el ve ayaklarını sürünerek hareket etmek zorunda kalan Avcı'nın elleri ve ayakları nasır tutmuş durumda. Bu durum, yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor.


Yardım Beklentisi


Engelli vatandaş, yetkililerden kendisine yardım etmesini bekliyor. Özellikle evine ulaşımının kolaylaştırılması ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi için destek talebinde bulunuyor. Avcı, bu zorlu yaşam mücadelesinde yalnız olmadığını hissetmek ve daha iyi bir yaşam sürmek istiyor.


Nasır Tutmuş Eller ve Ayaklar



    • Hatice Avcı'nın el ve ayakları, yıllar süren sürünme nedeniyle nasır tutmuş durumda.

    • Bu durum, hareket kabiliyetini daha da kısıtlıyor ve yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor.

    • Avcı, bu durumun iyileştirilmesi için tıbbi yardım bekliyor.