Gözden kaçırmayın

Kayseri'de Amarat Mahallesi Yolu Uzun Süredir Kazılı KaldıKayseri'de Amarat Mahallesi Yolu Uzun Süredir Kazılı Kaldı

Kayseri'de 23 Nisan Kutlamaları Başladı


Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kayseri’de coşkuyla kutlanmaya başlandı. Şehrin dört bir yanından gelen çocuklar, bayramın heyecanını yaşadı. Etkinlikler, sabah saatlerinde Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı.


Çocuklardan Atatürk'e Minnet


Kayseri’deki okullardan öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunan öğrenciler, daha sonra hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okudu. Öğrenciler, Mustafa Kemal Atatürk’e minnetlerini ifade ederek bayram coşkusunu paylaştılar.


Kayseri Sokakları Şenlendi


Öğleden sonra ise Kayseri sokakları çocukların neşe dolu kahkahalarıyla yankılandı. Birçok okulda düzenlenen gösterilerde, öğrenciler yeteneklerini sergiledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehrin meydanlarında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu etkinlikler arasında;



    • Çocuk oyunları

    • Konserler

    • Şenlikler


yer aldı.


Bayram Mesajları


Kayseri’deki sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Yayınlanan mesajlarda, çocukların geleceğe umutla baktığı ve ülkenin aydınlık yarınlarının onlarla mümkün olacağı vurgulandı. Özellikle çocukların eğitimi ve gelişimi için yapılan çalışmaların önemine dikkat çekildi.


Kayseri’de kutlamalar gün boyunca devam edecek ve çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.