Gözden kaçırmayın

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Müslümanların Öze Dönüşü ŞartDiyanet İşleri Başkanı Erbaş: Müslümanların Öze Dönüşü Şart

Kayseri'deki Olaylar


Kayseri'de son 5 gün içinde gerçekleşen olaylarda, marjinal gruplar ve şehir eşkiyaları tarafından 123 güvenlik görevlisi yaralandı. Bu durum, kamuoyunda endişelere yol açarken, yetkililer olaya ilişkin incelemeleri sürdürüyor. Olayların yaşandığı bölgelerde güvenlik güçlerinin tedbirleri artırdığı bildiriliyor.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye Eleştiri


Cumhurbaşkanı, yaşanan olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, ana muhalefet partisi CHP'nin polise yönelik taşlı saldırılara karşı sessiz kalmasını eleştirdi. Cumhurbaşkanı, bu tutumu "şuursuzluk örneği" olarak nitelendirdi ve siyasi aktörlerin sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiğini vurguladı.


Pamuk Şekeri Tartışması


Açıklamalarda ayrıca, polis tarafından çocuklara pamuk şekeri ikram edilmesi olayının ana muhalefet tarafından eleştirilmesi de gündeme getirildi. Cumhurbaşkanı, bu durumu "pamuk şeker üzerinden hamaset yapma" olarak değerlendirdi ve sokak eylemlerini destekleyenlerin, güvenlik güçlerinin sosyal sorumluluk projelerini hedef almasının çelişkili olduğunu belirtti.



    • Son 5 günde 123 güvenlik görevlisi yaralandı

    • Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin tutumunu eleştirdi

    • Polislerin çocuklara pamuk şekeri ikram etmesi tartışma konusu oldu


Güvenlik güçleri, şehirdeki huzuru sağlamak ve vatandaşların güvenliğini korumak amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Olaylarla ilgili başlatılan soruşturmalar kapsamında, gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri alınıyor ve deliller inceleniyor. Yetkililer, olaylara karışanların adalet önünde hesap vereceğini vurguladı.