Gözden kaçırmayın

Akaryakıt İstasyonu Çalışanına Küfür İddiasıAkaryakıt İstasyonu Çalışanına Küfür İddiası

İmamoğlu'nun İfade İşlemi Başladı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yürütülen soruşturma kapsamında ifade işleminin başlamasına ilişkin CHP Genel Başkanı Özgür Özel açıklama yaptı. Yaklaşık yarım saat önce İmamoğlu’nun avukatlarının, ifade işlemine başlanacağı yönünde bilgilendirildiğini belirten Özel, sürecin yakından takip edildiğini vurguladı.


Emniyette İfade İşlemi Sürüyor


Özel, emniyet güçlerinin bu dakikalarda veya ilerleyen saatlerde ifade işlemini başlatacağını kaydetti. İmamoğlu’nun avukatlarıyla sürekli iletişim halinde olduklarını ve süreci şeffaf bir şekilde takip ettiklerini belirtti.


CHP lideri, konuya ilişkin daha fazla detay vermedi ancak sürecin hukuki çerçevede yürütülmesini beklediklerini ifade etti. Özel'in açıklamaları, İmamoğlu'nun ifade işleminin başlamasıyla birlikte kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.



    • Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan soruşturmanın içeriği henüz tam olarak bilinmiyor.

    • CHP, bu sürecin siyasi bir motivasyon taşıdığını iddia ediyor.

    • İmamoğlu'nun avukatları, müvekkillerinin haklarını korumak için gerekli tüm adımları atacaklarını belirtti.


Soruşturmanın detayları ve İmamoğlu’nun ifade içeriğiyle ilgili gelişmeler önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. Bu gelişme, yerel yönetimler ve siyasi arenada önemli bir gündem maddesi oluşturdu.