Kayseri'de de Gerçekleştirilen Denetimler
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 28 büyükşehirde eş zamanlı mobil göç denetimleri gerçekleştirildiğini bildirdi. Denetimler sonucunda 87 düzensiz göçmen ile 1 organizatörün tespit edildiğini belirtti.
Düzensiz Göçle Mücadele
Yerlikaya, Göç İdaresi Başkanlığının koordinasyonunda, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığının katılımıyla düzensiz göç ve göçmen kaçakçılarına karşı yürütülen mücadele kapsamında denetimler yapıldığını ifade etti.
Geniş Kapsamlı Denetimler
Kayseri'nin de aralarında bulunduğu Mersin, İstanbul, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, İzmir, Adana, Hatay, Kocaeli, Konya, Bursa, Tekirdağ, Ankara, Denizli, Sakarya, Samsun, Muğla, Malatya, Trabzon, Eskişehir, Mardin, Manisa, Diyarbakır, Aydın, Antalya, Balıkesir ve Ordu olmak üzere toplam 28 büyükşehirde denetimler gerçekleştirildi.
Yorumlar
Yorum Yap