Gözden kaçırmayın

Dervişoğlu: Terörle Müzakere Çözümü YokDervişoğlu: Terörle Müzakere Çözümü Yok

İstanbul Havalimanı otopark ücretleri, özellikle uzun süreli parklamalar için yüksek bulundukları gerekçesiyle sosyal medyada tepki çekti. Kullanıcılar, günlerce araçlarını bırakmalarının maliyetinin oldukça yüksek olduğunu belirttiler.


*Zafer Algöz'ün paylaştığı deneyim:* Ünlü oyuncu Zafer Algöz, İstanbul Havalimanı otoparkında 22 saatlik bir parklama için 1225 TL ücret ödediğini sosyal medya hesabından duyurdu. Algöz, bu ücreti bilseydi alternatif çözümler arayacağını belirtti.


Otopark ücretlerinin yüksekliği, özellikle uzun süreli parklamalar için sorun teşkil ediyor. Kullanıcılar, araçlarını birkaç gün bırakacakları durumlarda otel veya farklı otopark alternatifleri araştırmak zorunda kaldıklarını ifade ettiler.


Havalimanı Otopark Ücretleri:


  • 0-2 Saat: 47 TL

  • 2-12 Saat: 94 TL

  • 12-24 Saat: 188 TL

  • Her Sonraki 24 Saat: 188 TL


  • Yukarıdaki fiyatlandırma, araç tipine ve otopark alanına göre değişiklik gösterebilir.


    Alternatif Seçenekler: Kullanıcılar, yüksek otopark ücretlerinden kaçınmak için aşağıdaki alternatifleri değerlendirebiliyor:


  • Havaalanı Yakınındaki Oteller: Bazı oteller, uzun süreli parklama imkanı sunarak daha ekonomik çözümler sağlayabilir.

  • Özel Otopark Hizmetleri: Yerel otopark hizmetleri, havalimanına yakın konumlarda daha uygun fiyatlı park imkanları sunmaktadır.

  • Toplu Taşıma: Halk otobüsleri veya tren gibi toplu taşıma araçları kullanılarak havalimanına ulaşmak, hem ekonomik hem de çevre dostu bir seçenek olabilir.